Kees Tol naar AFAS Live met Feessie van Keessie!

10 feb 2024

Op vrijdag 8 november organiseert Kees Tol het grootste & gezelligste (huis)feestje van Nederland. Samen met muzikale vrienden, bekende artiesten en verrassende gasten zorgt Kees voor een enorm gezellig feest in AFAS LIVE Amsterdam.

Kees Tol kennen we allemaal als de vrolijke presentator van VT Wonen: Weer verliefd op je huis, Casino Royaal, Talenten zonder Centen, en diverse andere programma’s bij SBS6. Als de Mol in Wie is de Mol verraste hij heel Nederland, met zijn gedurfde mol-acties. Recent presenteerde Kees met Edsilia Rombley Over Gewicht voor Net5. En voor AVROTROS samen met zijn muzikale vrienden Jan Smit de Zomer Voorbij en Nick, Simon en Kees The Dream, De 3 Sterren Camping en Strandgasten, waarbij zij diverse muzikale gasten ontvingen. De documentaires over Simon & Garfunkel, ABBA en the Beatles, werden alom geroemd om hun humor, vriendschap en kennis van zaken.

Tijdens de afscheidsconcerten van Nick en Simon afgelopen jaar ontstond het idee backstage om Kees zijn verjaardag nu eens echt goed aan te pakken, en een gezellige, feestelijke en muzikale avond te organiseren. Iedere vijf jaar viert Kees zijn verjaardag voor vrienden en familie, maar nú moet het groot en voor iedereen! Zo ontstond Feessie van Keessie, voor iedereen die iets te vieren heeft en een gezellige avond wil hebben.

Diverse artiesten maken het feest in AFAS compleet zoals natuurlijk Jan Smit maar ook goede vriendin Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future). Het gehele muzikale feest zal worden begeleid door een superband onder leiding van Marcel Fisser. Geen feest met Kees zonder de muziek van ABBA, deze zal door ABBA Fever worden verzorgd. Welke andere bekende artiesten nog meer hun opwachting maken, blijft nog verrassing, maar dat het een knalfeest wordt staat wel vast.

Kees Tol “Ik hou van een feestje vieren en wil dit nu graag niet alleen voor mijn vrienden organiseren, maar voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt.”